Advies Mobiele scanner (Zebra TC 21 SE4100) of (Honeywell EDA52)

Advies Mobiele scanner (Zebra TC 21 SE4100) of (Honeywell EDA52)

De mobiele app is getest op 2 devices namelijk de Zebra TC21 of de Honeywel EDA52. Op deze devices geven wij ondersteuning. Hieronder meer info over het gebruik.

Zebra TC21 (SE4100)

Als complete oplossing raden we de Zebra TC21 (SE4100) scanner aan. De behuizing van deze mobiele computer is stevig en kan wel tegen een stootje.

De duurzame, zakelijke Zebra TC21 touchcomputer heeft een aantrekkelijk, compact smartphone-ontwerp en veel praktische functies om snel te kunnen werken in industriële omgevingen. Wi-Fi maakt het perfect voor degenen die altijd op dezelfde plek werken, en met het Android 10-besturingssysteem en meer dan 50 verbeteringen in beveiliging en gegevensprivacy heeft hij ook een ongelooflijk hoge beveiligingsstandaard. Bovendien kan de mobiele computer op verschillende manieren worden geconfigureerd, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

De touchcomputer biedt verschillende opties voor betrouwbare communicatie, waaronder Voice over Wi-Fi (VoWiFi). Optioneel kunt u push-to-talk (PTT) of Express (een Mobility DNA-tool) op het apparaat installeren.

De TC21 is uitgerust met een 5 inch HD-touchscreen, een oplaadbare batterij met een batterijduur tot 14 uur en de WLAN-, Bluetooth-, GPS- en NFC-interfaces. Voor scanintensieve taken zijn de SE4710 en SE4100 enterprise scan modules optioneel verkrijgbaar. .

Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht draag je de TC21 moeiteloos de hele dag rond en bedien je hem met slechts één hand. Tegelijkertijd stelt de polsband gebruikers in staat zich volledig te concentreren op hun taken in plaats van op het hanteren van het apparaat. Ook is de touchcomputer water- en stofdicht, overleeft hij gemakkelijk meerdere valpartijen op beton en zelfs sneeuw, regen, hitte en kou storen hem niet.

De TC21 touchcomputer wordt ondersteund door de krachtige, gratis tools van Mobility DNA Professional en het optionele Zebra OneCare SV-ondersteuningsplan. Dit biedt uitgebreide bescherming door normale slijtage, live en online technische ondersteuning, prioritaire reparatiewerkzaamheden en meer te dekken.

Informatie TC21/TC26 Zebra website

Er zijn twee soorten van deze TC 21:

- model met SE4100 scanner
- model met SE4710 scanner
Deze is te vinden bij de volgende site: https://www.adivo.nl/producten/software/sherpaan.html
Zebra TC21

Honeywell EDA52

Om de barcodes te ontvangen in de app dienen de instellingen van de Honeywell EDA52 als volgt overgenomen te worden. Volg onderstaande stappen.

Device configureren in Sherpa:
1) Ga naar instellingen.

2) ga naar Honeywell Settings

3) ga naar Scanning:

4) Ga naar Internal Scanner

5) Ga naar Default profile

6) Ga naar Data Processing Settings

7) selecteer Wedge

8) selecteer Data Intent

9) controleer de onderstaande velden en pas aan:

Action: com.sherpa.hw.scanner

Category: android.intent.category.DEFAULT

Extra Key: data=barcode

10) Activeer Code 128