BTW per item / leverancier

(beschikbaar vanaf versie 23098)

Aan supplier of items kan een verwijzing opgenomen worden naar het BTW percentage (VAT). Hiermee kan per item/aanbieder de BTW tarief/groep worden ingesteld.

Supplier – Supplier item vat code kolom toegevoegd. Kan niet worden gewijzigd. Aangepast in volgende scherm:

Item – Supplier Item BTW (VAT) Percentage toegevoegd.

De percentage/groep is te wijzigen via een keuze uit een submenu dat wordt geopend als een cel wordt aangeklikt.

Draft purchase – Berekening bij Price incl. BTW (VAT) en Total incl BTW (VAT) zijn aangepast. Dit betreft ook de totals in de summary.

Ordered Purchase – De berekening in de kolommen inclusief en het totaal in de Summary houden rekening met het supplier item BTW (VAT) tarief.

Import van Supplier Items is uitgebreid met VAT Code (niet de omschrijving!)

Via Menu: Import/Export -> Import -> Item suppliers

Via het scherm suppliers toevoegen van items:

Export van Item Supplies is uitgebreid met Vat Code