Excel ondersteuning

Excel support

Bij de afdeling support kunt u enkele voorbeelden opvragen van werken met Excel.

• Related Articles

• Labels printen uit import van Excel

Het is Sherpa mogelijk om een lijst met verzendadressen importeren en deze dan in bulk laten uitprinten. Vanuit de import print Sherpa direct labels. LET OP: Als er een verkeerde label tussen zit en er iets fout gaat zal het proces stoppen. Denk ...
    • Analyse transacties

In het menu Info > Stock changes verschijnt een tabel op het scherm, die de bron kan zijn van vele analyses. Toelichting: De selectiemogelijkheden en het aantal getoonde velden zijn bewust beperkt gehouden om een goede performance van Sherpa te ...