Inventarisatie Module

Inventarisatie Module

Deze module werkt in combinatie met onze mobiele app. Indien deze module actief is krijg je de mogelijkheid om met de app voorraad te inventariseren en eventueel te wijzigen. Tevens kan je zien of een artikel mogelijk verkeerd ligt en kan je dit direct corrigeren of je kan dit later via stock transfer alsnog wijzigen.


In de winclient komt er een rapportage beschikbaar bij Info -> Stock count:



Deze rapportage laat zien wat / wanneer is geteld



Het is daarnaast ook nodig om de volgende rechten te hebben om dit succesvol in gebruik te nemen:

 Onder Mobile het recht Stock Count:


 
Onder Items het recht Change Stock:


In de app kan je gebruik maken van het tellen via de volgende weg: 

1. Ga eerst naar Warehouse onder in het scherm:

2. Vervolgens ga je naar Locations



3. Bij locations, klik op het blauwe vierkantje om de workflow-type aan te passen en selecteer heer Stock Count

 


Vervolgens kun je nu een locatie scannen. In dit voorbeeld heb ik locatie 1 gescand. Wanneer je de locatie hebt gescand moet je alle items op deze locatie scannen: 

 


Wanneer je een item scant kun je een aantal aangeven. Wanneer er meerdere items op 1 locatie liggen moet je alle items op deze locatie scannen en tellen. Ik heb hier item 1 gescand:



Druk op EDIT om het product te tellen. Ik heb er hier 6 geteld. En ik druk op DONE om dit te registreren


 

Wanneer je dit hebt uitgevoerd zie je in het Stock Changes scherm wat er geteld is, wanneer, welke locatie en door wie dit is gedaan. Als voorbeeld, ik had er 6 geteld maar orgineel stond hier 97 stock. 



Dit is nu dus ook aangepast bij het item (In de grafiek zie je ook dat deze van 97 naar 6 gaat, groot verschil om dit in het voorbeeld duidelijk te laten zien)


 
    • Related Articles

    • Dozen Advies module

      De dozen advies module is optioneel verkrijgbaar. Deze module geeft je de mogelijkheid om de juiste doos te selecteren bij het inpakken van de order. Hierdoor bespaar je tijd in het selecteren van de juiste doos, word er minder lucht verpakt en ...
    • Inventarisatie Module2

      Ten eerste, rechten: Maintenance > Settings > Users/Groups > een medewerker of groep: Zet daar het recht Stock count aan. Dit zijn de medewerkers die in de app kunnen tellen. Ga naar de Mobile profile setting die door de tellers gebruikt wordt. (of ...