Picklist Selections

Picklist Selections zijn handige filters om het werken binnen sherpa makkelijker te maken. Om filters toe te voegen moet het een en ander ingesteld worden. Dit kan je gemakkelijk doen door de volgende stappen te volgen in deze handleiding.

1. Ga naar: Maintenance > Order > Proces > Print Picklist Selections

2. Klik op Add om vervolgens een filter aan te maken.

3. Vul vervolgens de gewenste gegevens in bij het tabblad General

Optioneel kunt u aanvullende criteria invullen in de overige tabbladen Shop, Payment method, Parcel, Item, Item custom field, Order Custom field. Je kan waardes toevoegen door op de mceclip1.png knop te klikken onder in het scherm.

Mocht je gebruik willen maken van het filteren op zones, dan moet eerst de Warehouse geselecteerd worden voordat het tabblad Zone verschijnt. Wanneer je een zone wilt toevoegen kan je de stappen volgen verder in dit artikel onder 2. Zones toevoegen.

4. Wanneer je de gewenste aanpassingen hebt gemaakt kan je de aanpassingen opslaan door op OK te klikken

2. Zones toevoegen.

1. Mocht je gebruik willen maken van het filteren op zones, dan moet eerst de warehouse geselecteerd worden voordat het tabblad Zone verschijnt.

2. Klik vervolgens op het + logo om een beschikbare zone toe te voegen.

3. Selecteer de gewenste zone. Bevestig selectie met Add

4. Klik vervolgens op OK om de aanpassingen op te slaan

Nu zijn de filters ingesteld. Op de volgende plekken kan je deze filters vinden.

1. In de winclient bij het scherm print picklist

2. Bij de Touch omgeving vind je deze onder Custom Selection.

Daarnaast zijn er ook standaard opties beschikbaar onder Filter

Onder Filter heb je de volgende standaard keuzes: