Werken met mobiele locaties

Als je in de sherpa app wil werken met 'mobile locations'. Bijvoorbeeld als je wil werken met een kar of een bak waar een vaste barcode op staat werkt dat als volgt:

1) toevoegen mobile locations in Sherpa

Via ‘Open’ -> Warehouse -> Mobile Locations

Hier kan je in Sherpa alle barcodes toevoegen die op de karren/bakken staan:

2) instellen computer profile

Zorg dat het profiel juist is ingesteld zodat de app vraagt of je een mobile locatie wil scannen op het moment dat je een picklist start.

Via ‘Maintenance’ -> Advanced -> Computer Profiles -> Default Mobile Profile

• Dubbelklik op Default Mobile profile

- Tab mobile order picking

Hier moet ‘Prompt for mobile location when starting picklist’ aangevinkt zijn.

Als die aan staat, krijg je in de app dit scherm bij het starten van een picklist:

In dit voorbeeld is ‘cart9’ toegevoegd aan deze picklist. (‘cart9’ is de barcode die op de kar staat)

Vervolgens als je de picklist af maakt. Dan krijg je in het process order scherm de barcode van de kar. Als je deze scant, komt de batch naar voren.