Computer profile instellen

Het is mogelijk om een profiel aan een apparaat te koppelen. Daarmee kunt u een aantal instellingen toepassen, die onafhankelijk zijn van de user.

Stel je wilt een profile aanmaken waarin het verplicht is om een item te scannen.

Ga naar Maintenance > Advanced > Computer Profiles

Maak een profile aan "Force item scan" en zet het vinkje op het tabblad Process Order voor de Touch

Ga naar Maintenance > Advanced > Computer Profiles
en dubbelklik op een computer en zet het profile er in:

• Related Articles

• Wachtwoord instellen

Het is mogelijk om zelf uw wachtwoord te wijzigen in Sherpa. Dit gaat als volgt: 1.Ga naar: Open > User > Change Password  2. Voer het oude password in bij Old Password 3. Voer het nieuwe password bij New password en herhaal deze bij Confirm new ...