Wachtwoord instellen

Het is mogelijk om zelf uw wachtwoord te wijzigen in Sherpa. Dit gaat als volgt:

1.Ga naar: Open > User > Change Password

2. Voer het oude password in bij Old Password

3. Voer het nieuwe password bij New password en herhaal deze bij Confirm new password

4. Druk op  om de veranderingen te accepteren

5. Wanneer je op OK hebt gedrukt zal je een melding krijgen dat het wachtwoord is aangepast, druk hier op OK om het af te sluiten.

U heeft nu het wachtwoord aangepast.

LET OP

Password strenght laat zien hoe makkelijk het wachtwoord te raden zal zijn. Dit gaat van Very Weak naar Very Strong. Voor maximale beveiliging is het aan te raden om een Good tot Very Strong wachtwoord aan te maken.

• Related Articles

• Computer profile instellen

Het is mogelijk om een profiel aan een apparaat te koppelen. Daarmee kunt u een aantal instellingen toepassen, die onafhankelijk zijn van de user. Stel je wilt een profile aanmaken waarin het verplicht is om een item te scannen. Ga naar Maintenance > ...