Dozen Advies module

De dozen advies module is optioneel verkrijgbaar. Deze module geeft je de mogelijkheid om de juiste doos te selecteren bij het inpakken van de order. Hierdoor bespaar je tijd in het selecteren van de juiste doos, word er minder lucht verpakt en bespaar je op je kosten.

De module heeft de volgende functionaliteiten:

• Beheren van maten dozen die worden gebruikt
  • Selectie werkt alleen bij 'single item' orders. Orders die bestaan uit 1 artikel of productregel
  • Afhankelijk van lengte / breedte / hoogte selecteren van de meest passende doos
  • Werkt in combinatie met toch screen

(Er worden geen extra kosten voor de module berekend)

Beginnen met de dozen advies module

1) Invoeren van beschikbare dozen en maten

Ga naar  'Maintenance' ->  'Settings' -> 'Order' -> 'proces' -> 'Packaging'

Vul onder het tabblad 'General' het e-mail adres in dat gebruikt wordt voor het melden van problemen met de maten van de dozen.

Vul onder het tabblad 'Packaging' de dozen in die gebruikt worden binnen de organisatie.

Name: vul hier de naam van de doos in voor intern gebruik

Badge: vul hier de naam in die getoond wordt als label voor de inpakker / order picker

Lenght, With, Height: vul hier de maten in mm in van de dozen.

2) zorg dat profiel van gebruiker juist is geconfigureerd

Ga naar  'Maintenance' ->  'Advanced' -> 'Computer profiles'

Hier moet het profiel van de gebruiker bij het tabblad 'touch' de module 'Packaging Module Enabled' geselecteerd zijn.

3) gebruik dozen advies module (single item orders)

De juiste doos wordt nu geselecteerd op basis van de bekende maten bij het Item in Sherpa. In de touch screen wordt de badge / label getoond die in ingevoerd onder stap 1 indien er een doos gevonden is. In onderstaand voorbeeld past doos A het beste. en wordt getoond boven aan het scherm.

Door bovenstaande knop te selecteren is er eventueel aanvullende info beschikbaar over de maten en wordt onderstaand scherm getoond: