Mobile update 1.2.0.1

Mobile update 1.2.0.1

Aanpassingen

In deze update zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd:
  1. Replenishment urgent
  2. Putaway Fixed bins
  3. Putaway ABC
  4. Transfer mode

Ook zijn er aanpassingen gemaakt aan de basis layout van de app. Het doel van deze nieuwe layout is om duidelijk onderscheid te hebben tussen:
  1. Inkomend (goederen ontvangen)
  2. Uitgaand (orderpicking)
  3. Verplaatsingen binnen het magazijn zoals replenishment.
Andere opties die eerst in de onderste balk stonden zoals Settings en Stats zijn verplaatst naar het menu linksboven.


             

Replenishment urgent

Dit is hetzelfde als replenishment in de WinClient, maar dan in de mobile app.
Als er te weinig voorraad op een pick locatie ligt om een order uit te leveren, maar er ligt nog wel voorraad op een bulk locatie, komt er een transfervoorstel in deze lijst.

Putaway

Deze feature is handig voor het opruimen van nieuwe voorraad na het inboeken.
Bij het inboeken (Receive purchase orders) zouden alle items ingeboekt kunnen worden op mobile locaties (een kar of winkelwagen).
Vervolgens kan je die locatie scannen in putaway en dan krijg je een lijst van alle items op die locatie.
Bij [Putaway Fixed bins] wordt de lijst van items gesorteerd op looproute op basis van de FirstPick locatie.
Bij [Putaway ABC-zones bins] staat bij elk item in de lijst het customfield: PurchaseReceiptPutawayStrategy getoond. Zodat de loper weet in welke zone het item moet liggen.

Transfer mode

Dit is een alternatieve manier om voorraad te verplaatsen. Dit is zodat je niet via het items overzicht naar stocktransfer hoeft te gaan.
Langzamerhand willen we steeds meer handelingen naar dit hoofdscherm gaan verplaatsen zodat het duidelijker wordt wat alle mogelijkheden zijn.







 
    • Related Articles

    • Starten met Mobile Order Picking

      Wanneer je wilt starten met het werken via de mobile app zijn er bepaalde instellingen die goed moeten staan. Allereerst is de hardware belangrijk. We raden hier het volgende voor aan, een Zebra TC21. Voor meer info over dit apparaat hebben we een ...
    • Sherpa Android app installeren

      Let op! Er is alleen een actuele App beschikbaar op Android. Deze App werkt in principe op elk Android device, maar niet elk Android device is geschikt. Als er geen scanner op het device zit, dan kunt u de camera gebruiken om te scannen. De camera ...
    • Overzicht rechten in Sherpa

      Add electronic payment Hiermee mag je bij een order zelf een elektronische betaling registreren. AutoLogon Hiermee kan je inloggen zonder inlognaam en wachtwoord mits e-mail onthouden is aangevinkt BulkMail Gebruiker mag mail versturen van uit ...
    • Installatie handleiding Sherpa

      1 Inleiding Deze handleiding zal u helpen bij het installeren en het voor de eerste keer starten van uw Sherpa omgeving(en). Sherpa bestaat uit 2 delen: het ‘Client’ deel, op uw lokale computer(s), hierna ‘WinClient’ genaamd. het ‘Server’ deel, op ...