Automatisch een batch creëren op een vast tijdstip

Je kunt in Sherpa automatisch printpicklist selections uit laten voeren en daarmee dus automatisch batches / electronische picklists aanmaken.

Menu: Maintenance / Settings
Tree: Order / Process
Tabblad: General

Bij zo’n selection moet dan minimaal 1 van de MAX velden gevuld zijn (MAX Orders of MAX Items)

Als zo’n MAX geraakt wordt, zal deze selection omgezet worden in een batch.

Vlak voordat de vervoerder komt,  wil je graag dat je op een vast tijdstip na de schedule dat er nog eenmaal gekeken wordt of er nog een batch te maken is die niet aan zo’n MAX waarde komt.
Zei noemen dit de cut-off tijd.

Dit is nu ingebouwd je kunt dat hier terug vinden:
Menu: Maintenance / Settings
Tree: Order / Process / Print picklist selections
Tabblad: Automatic create batches

Als je hier dan zo’n item van bewerkt door op Edit te klikken kom je in het volgende scherm.

Als je hier dan weer in het rechter gedeelte een item bewerkt kom je in het volgende scherm.

Hier is het onderste gedeelte nieuw.
Je kunt hier de Cut-off functionaliteit activeren en de cut-off tijd instellen.