Batch picking Single items en Single lines

Als je veel orders krijgt waar slechts 1 artikel in zit, dan is er een hele snelle methode om deze orders te verwerken. Je kunt hiermee tijd besparen tijdens verzamelen van de artikelen en tijdens het inpakken van de orders.

1. Maak een batch picklist van alle orders die maar 1 stuks hebben besteld. (Single item) Of maak een picklist van alle orders die maar 1 artikel met meerdere stuks hebben besteld. (Single line)
  2. Verzamel de artikelen op deze picklist in een grote kar.
  3. Ga in de Touch naar Process Orders

4. Pak een artikel van de kar en scan deze en je komt automatisch in een bijbehorende order terecht.
  5. Pak net zo vaak hetzelfde artikel totdat de order compleet is en dan wordt het label automatisch afgedrukt.

Single item

Selecteer alleen orders met een het maximum aantal stuks van 1.
Naast deze instelling kun je desgewenst ook een zone of 1 van de andere selectiemogelijkheden instellen.

Single line

Selecteer alleen orders met een het maximum aantal artikelen van 1 met een minimum aantal stuks van 2.
Naast deze instelling kun je desgewenst ook een zone of 1 van de andere selectiemogelijkheden instellen.

Automatisch een label printen als alle items zijn gescand

De instelling voor het automatisch printen van een label vind je in menu Maintenance > Advanced > Computer Profiles. Dubbelklik op het gewenste profiel, selecteer Touch en tabblad Process Order: