Afbeeldingen tonen op mobiele apparaten

Het kan voorkomen dat afbeelding van producten niet worden getoond en de melding "Image failed to load" verschijnt.

- Ga naar de Android settings en zoek naar trust of vertrouw (afhankelijk van je taalinstelling)
  Je vindt dan Trusted Credentials of Vertrouwde certificaatgegevens en selecteer deze optie.
- Dan krijg je een lange lijst van credentials die waarschijnlijk allemaal aan staan.
  Scroll door de lijst naar Digital Signature Trust Co. DST Root CA X3 en vink deze uit.

Scroll door de lijst:

Dit moet op elk mobiel apparaat apart worden ingesteld.