Single item orders printen en verwerken

Single item orders kan u helpen om orders te bundelen met orders die bestaan uit slechts één item / product om zo in een keer meerdere Sales orders tegelijk te kunnen verzamelen zonder producten eerst te moeten sorteren op picklist / pakbon.

Na het picken van de producten kunnen deze verwerkt worden door een scan van het artikel i.p.v. eerst de order te scannen. Hiervoor moet wel de optie batch picklist en Touch verwerking worden gebruikt.

Allereerst moet de Touch omgeving geopend worden. Wanneer je in de Touch omgeving zit ga je naar Print / create mobile picklist

Navigeer vervolgens naar Filter

In het filter scherm, selecteer bij Single item orders de drop down menu.

Selecteer Yes

Klik vervolgens op Close om de selectie te accepteren en de orders te zien met een single item

Selecteer de order die je wilt printen

Wanneer je een picklist hebt gemaakt komt deze order te staan bij Process orders. Omdat het een Single item order is, is het mogelijk om in het process orders scherm het item te scannen deze te verwerken.

Als je het item scant komt deze ook gelijk bij Correct items. Hierdoor kan je de order snel verwerken.

Druk op Process om te verwerken of door OKSHERPA barcode te scannen.

Nu is de order verwerkt.