Bundle / Assembly item aanmaken

Een ‘Assembly’, 'bundle' item is een virtueel item (artikel) die uit meerdere stock items samengesteld wordt. Deze wordt ook wel ‘samengesteld artikel’ genoemd.
Bijvoorbeeld te gebruiken voor bundelacties en/of 'gratis bij artikel x'.

1. Om een nieuwe Bundle / Assembly item aan te maken ga je naar New -> Item

2. Vul vervolgens een nieuwe Item code in, geef aan welke brand en selecteer Bundle bij Item Type. Druk vervolgens op Create Item om deze aan te maken.

3. Ga vervolgens in dit item naar het tabblad bundle settings. Hier kan je items toevoegen aan de bundle. Number staat hier voor het aantal items in de bundel. Bijvoorbeeld, als je hier 2 zet, zal elke bundel 2x dit item bevatten.

4. Druk op Save om de wijzigingen op te slaan. Nu is de bundel aangemaakt.