Een Country aanmaken

De Sherpa manager binnen uw organisatie kan een extra land toevoegen in Sherpa. Dit gaat als volgt:

1. Ga eerst naar Maintanance -> Settings

2. Klik met de rechtermuisknop op Countries en selecteer Add Country

3.  Vul vervolgens de Country code en Name in en druk op Add country

Wanneer het om de volgende landen gaat, kan je op het land klikken onder Add country om het al in te vullen links in het scherm: Åland Islands, Curaçao, Isle of Man en Serbia.

4. Sla vervolgende de veranderingen op door op Save of Save and Close te klikken.