Credit invoice template

Indien je een retour wil verwerken en een creditnota maakt wil je hier waarschijnlijk een aparte mail template voor maken. Het gaat hier dan mogelijk alleen om een financiƫle correctie. Je verstuurt geen nieuwe producten. Je informeert de klant dan alleen over de terugbetaling en niet meer over een levering. Dit kan d.m.v een apart template "credit invoice template'

Zorg dat "use credit invoice template" is aangevinkt onder 'maintenance -> settings -> order -> Process'

Zorg er daarnaast voor dat er een aparte template is aangemaakt onder:

'Maintenance - > templates -> order -> after credit order invoiced.'