HTML Template

In Sherpa is het mogelijk om gebruik te maken van HTML templates. Op deze manier kun je de templates aanpassen aan de huisstijl van de shop. Het maken van deze HTML templates kun je zelf doen of laten doen door een webbureau.

Als je snel wilt starten met HTML templates kun je degene gebruiken die wij hebben gemaakt, deze is hier te downloaden: https://download.sherpaan.nl/files/html_email.txt

Je kan dit per shop aanpassen of bij default als je voor alle shops die het default opmaak gebruiken het in een keer wilt aanpassen.

Dit doe je op de volgende plek bij Maintenance -> Settings

Vervolgens plak je daar de HTML in.

Let er op dat je nog wel even het logo vervangt: