Documenten module

Wil je Sherpa aanvullend gebruiken om ook documenten op te slaan? Denk bijvoorbeeld aan:

• Foto’s opslaan van een retour zending (RMA)
  • Defect ontvangen pallet
  • Speciale bijlagen bij inkoop order naar China
  • Prijsafspraken archiveren bij inkoop order / leverancier
  • Gebruikershandleiding of product informatie opslaan bij item.

Vanaf nu kan dit in Sherpa met de aanvullende documenten module.

Als deze module is geactiveerd krijg je in Sherpa een extra tabblad “Documents”  bij artikelinformatie, klanteninfo, salesorders, leveranciers en inkooporders.

De opslag van deze documenten gebeurd in de Azure Cloud Europa. Vandaar dat wij hier ook kosten voor rekenen voor het gebruik en opslag van deze data.

Foto's opslaan

Indien er een camera is aangesloten is de volgende knop beschikbaar in de 'Open Touch'

Door deze knop kan de aangesloten camera geselecteerd worden en kan je handmatig een foto nemen door middel van de knop:

Is de foto goed dan kan je verder d.m.v. 'save' foto opnieuw nemen dan 'Cancel'

Nadat de order verwerkt is tref je de foto aan bij de order onder het tabblad "Documents"