Verkopen via Bol.com module

Met onze koppeling importeren we direct alle bol.com orders en plaatsen ze overzichtelijk in Sherpa.

Om hier gebruik van te maken hebben wij de volgende gegevens nodig:

Vragenlijst Bol.com koppeling

Beste Sherpa gebruiker, hieronder volgt een lijst me vragen om informatie die we nodig hebben om de bol.com koppeling te configureren/testen en te publiceren.

Stuur de antwoorden op deze vragen naar support@sherpaan.nl

PUBLIC/PRIVATE KEY’S
Graag ontvangen wij de Cliend ID en de Client secret van zowel de Test als de Live omgeving.
Deze key’s kun je vinden als je inlogt op de bol.com plaza.

Wij hebben dus nodig

• Client ID
  • Client secret

Deze kan je op de volgende manier vinden of aanmaken.

• Login bij je verkoop account op bol.com. (https://www.bol.com/sdd/home/)
  • Ga naar instellingen
  • Ga naar API instellingen
  • Onder het kopje Client credentials maak je een nieuwe Client “Sherpa” aan
  • Mail ons de ClientID en Secret naar support@sherpaan.nl  (klik op toon secret om deze te tonen)

SHERPA BOL SHOP
Orders van bol.com komen binnen op een aparte shop. Wat voor een shop naam en shopcode willen jullie hanteren? Dit is wenselijk, omdat je dan met rapportage onderscheid kunt maken tussen bol orders en eigen orders. De mail templates voor de bol.com shop moeten uit staan.
Bijvoorbeeld: bol.domeinnaam.nl (code: BOLDMNNL)

PAKBON WEERGAVE
Van welke shop mag bol.com de pakbonlayout overnemen? Of lever een aangepaste layout aan.

STANDAARD VERZENDER
Met welke verzender willen jullie standaard gaan verzenden?
Bijvoorbeeld: PostNL

STANDAARD VERZENDMETHODES
Met welke verzendmethode willen jullie standaard gaan verzenden?
Graag de verzendmethode voor de orders binnen Nederland en de eventueel een verzendmethode voor de pakketten in de overige landen binnen de EU.
Bijvoorbeeld: AVG [03085] en EPS[04940]

REPORT EMAILADRES
Naar welk email adres kunnen de meldingen worden gestuurd al bijvoorbeeld een product niet in Sherpa bestaat maar wel op Bol.com.
Bijvoorbeeld: ict@bedrijfsnaam.nl