Meerdere magazijnen module

Met deze module is het mogelijk om je voorraad over meerdere magazijnen en locaties te beheren.

Bij het afnemen van de meerder magazijnen module heb je de mogelijk om te switchen tussen meerder magazijnen. Je kan zien in welke magazijn je momenteel werkzaam bent in de balk onderaan het scherm.

Wanneer je meerdere magazijnen gebruikt zal naast de naam van de warehouse een pijltje naar beneden verschijnen. Dit geeft aan dat het mogelijk is om tussen magazijnen te switchen. Druk
hier op om een drop down menu te krijgen met alle beschikbare magazijen.

Warehouse Groups

U kunt meerdere magazijnen ook in een groep laten plaatsen. Warehousgroups kunnen door Sherpaan worden geconfigureerd. Een verzoek hiervoor kunt u mailen naar support@sherpaan.nl. Dit kan dus bijvoorbeeld een verzameling van meerdere magazijnen zijn die samen dan een geheel vormen. Denk hier als voorbeeld aan een pand met 2 magazijnen die dan samen 1 zijn in verschillende overzichten.  u vind deze groepen o.a. terug bij: Info -> Backorder items

Filteren Sales orders / Purchases.

In het menu <sales orders> kunt u bovenin bij de filters filteren op het gewenste magazijn.
In het menu <purchases> kunt u eveneens filters gebruiken voor het gewenste magazijn.

Voorraadbeheer met meerdere magazijnen

Ga naar items, selecteer artikel, vervolgens tabblad Warehouses

In dit scherm zie je een overzicht van de verschillende magazijnen en de daarbij behorende voorraad informatie. De namen van magazijnen worden door Sherpaan aangemaakt. Indien u een nieuw magazijn wil toevoegen dan kunt u dit doen door dit verzoek te mailen naar support@sherpaan.nl

De volgende handelingen zijn ook mogelijk met deze module:

• Je kunt orders van een bepaalde shop in een bepaalde warehouse binnen laten komen
  • Het is mogelijk orders van een bepaalde shop in een bepaald warehouse binnen laten komen
  • Het inkopen en ontvangen van goederen voor verschillende magazijnen is ook mogelijk