Hoe ken je "location types" toe aan locaties.

1. Kies menu 'Open' / Warehouse / Warehouse Locations

2. Maak hier je selectie van je locaties op zone / warehouse niveau door een vinkje te zetten in de checkbox. (Je kunt ook alle locaties selecteren met behulp van de knop .)

Als je alleen alle locaties wilt selecteren zonder Location Type zet dan "Location type"op "-No location type-" bij de search zoals hieronder is aangegeven.

Vanaf hier kan je dan alle locaties selecteren die geen Location Type hebben met de knop .

3. Kies 'Add locations to selection'

4. Kies 'Set location type' en klik op 'Ja' of 'Yes'

5. Kies dan 'default bulk' of 'default pick' in het drop down menu en accepteer met 'Ok'. (Dit zijn door ons aangemaakt location types, je kunt deze hernoemen en of aanpassen)

In de meeste gevallen gaat het om picklocaties dus kies dan DEFAULT PICK

6. De locatietypes zijn nu ingesteld.