Meerdere partijen van 1 item verwerken

Het is in Sherpa mogelijk om meerdere partijen van 1 item op te slaan en FiFo uit te leveren. Dit is handig als een item wijzigt en je de oudere versie het eerst wilt uitleveren.

Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwste versie van een item te ontvangen en op een aparte locatie neer te leggen. Ongeacht de ingestelde looproute van je magazijn, zal de picklist verwijzen naar het oudste item. Om te controleren of te wijzigen in welke volgorde de locaties worden gepickt, ga je naar het item en selecteert het tabblad Warehouses. Daar kun je de volgorde zelf aanpassen.

Klik met de rechtermuis op een regel en selecteer Up / Down / To top / To bottom.