Sherpa Android app Beta testen

Let op! Er is alleen een actuele App beschikbaar op Android. Deze App werkt in principe op elk Android device, maar niet elk Android device is geschikt.
De Bèta versie is bedoeld nieuwe functionaliteit te testen. Geselecteerde gebruikers worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Als je bent uitgenodigd om een nieuwe versie van de Sherpa App te testen, dan ga je als volgt te werk:

1. Via Google Play Store

Ga eerst naar de Google Play Store op je Android Device

2. Typ in het zoekveld "Sherpa" of "Sherpa warehouse" in

en klik op de Sherpa Warehouse app van Sherpaan BV

3. Scroll naar beneden

4. Druk op deelnemen

5. Bevestig je keuze

6. Nu kun je de bèta versie downloaden en testen

Het kan nodig zijn om nu de cache van Play te verwijderen.

7. Als je terug wilt naar de originele versie kun de bèta versie verlaten