Voorraad verhuizen naar ander magazijn

Om veel te verhuizen naar een ander magazijn kun je de export en import routines van Sherpa gebruiken. Je dient er zelf op te letten dat je de getallen correct houdt.

Ophalen van de aanwezige voorraad

Met de optie Reports > Items  > Locations haal je de voorraad in het actuele warehouse op.

Uploaden van de getelde voorraad

Dan kun je een Excel sheet klaar maken met de volgende velden: (description wordt  niet gebruikt)

Zorg dat de locaties vrij zijn en dat de producten geplaatst mogen worden.

Kies voor import van stock:

Dan volgt dit scherm:

Nu kun je Excel kolommen mappen op de import:

Als er geen fouten zijn dan wordt dit Scherm getoond:

Klik op save en na enkele seconden kun je naar het tabblad Warehouses van het item.

De upload overschrijft de opgegeven locaties en laat locatie C2-01-22 met rust.