Shop aanmaken

Met onze software is het mogelijk om een onbeperkt aantal webshops toe te voegen. Om deze actie uit te voeren moet je wel Sherpa Manager zijn.

1. Ga hiervoor in Sherpa naar: Maintenance >Settings

2. In de linker balk zie je dan halverwege ‘Shops’ staan. Klik hierop met je rechtermuis en klik daarna op ‘Create Shops’. Vul daarna de ‘Shop code’ in en klik op ‘Create Shop’.

Een 'Shop code' is een specifieke code gerelateerd aan de webshop die je

3. Vul onder ‘General’ de naam van de webshop in en onder ‘Adress’ de contactgegeven. Klik ‘Save’.

4. Ga naar Shops > Default > General > OrderPDF

5. Klik op pijltje bij ‘Order pdf’. Kies voor CustomizedOrderPDF2’ > Save zodat het later mogelijk is om zelf de achtergrond en factuur van de nieuwe webshop in te stellen.

6. De nieuwe shop is nu aangemaakt.